opc_loader

Wensenlijst

Ons zorgbedrijf Offcourze biedt een ontwikkelplek in Alkmaar voor jeugd & jongeren. Uitvaller op school? Wil je weer meedoen in de maatschappij? Kom vrijblijvend langs of meld je als ouder, verzorger of professional aan voor onze inspiratiedag van 27 okt

De Houten Trein speelgoed & kinderboeken - Huigbrouwerstraat 24 in Alkmaar
Contact: ☎️ 072-5280765  of mail ons:  [email protected]

We hebben de smaak te pakken, een grotere locatie is reeds in ontwikkeling!

150 m2 in de boterstraat (tegenover Pop Eye, oude pand van Mapa Mundo) wordt momenteel in gereedheid gebracht.

Haba puzzel [2 jaar +] 6 eerste puzzels - Voertuigen

Artikelnr: hb303311 / 100908 /
Haba,hb303311,100908/0
14,99
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
30107
Voorraad
Voorraad:
  3  items
Beschrijving

De HABA 6 eerste puzzels - Voertuigen zijn perfect voor kleine kinderhandjes en bieden een geweldige introductie tot puzzelplezier. Deze set bestaat uit een beperkt aantal grote, stevige puzzelstukken die gemakkelijk vast te grijpen zijn. Kinderen kunnen de stukken eenvoudig in elkaar leggen en vervolgens op zoek gaan naar de bijpassende kaarten met afbeeldingen.

Deze set bevat ook een houten figuur waarmee kinderen vrij kunnen spelen. Dit stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie ontwikkelen.

De HABA 6 eerste puzzels - Voertuigen zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Ze helpen kinderen bij het herkennen en benoemen van verschillende voertuigen, terwijl ze tegelijkertijd hun probleemoplossende vaardigheden en concentratievermogen verbeteren.

Met deze puzzelset kunnen kinderen urenlang speelplezier beleven, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke vaardigheden ontwikkelen. Het is een geweldig cadeau voor peuters en kleuters!

Aanvullende productinformatie

  • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
  • Bevat 6 puzzels met voertuigen
  • Stimuleert de ontwikkeling van motorische vaardigheden
Extra informatie
hb303311,Haba

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: